Samen sta je sterker

Home / Nieuws / Samen sta je sterker

Zeg je Daadkr8 Marketing, dan zeg je eigenlijk ook #hekje. We werken sinds 2013 samen vanuit de coöperatieve gedachte. Elkaar versterken en aanvullen waar dat kan en tegelijkertijd flexibel blijven waar dat nodig is.

#hekje vindt haar oorsprong in de hoek van de middelen, met de nadruk op bewegend beeld, zoals video, animatie en motion graphics. De wortels van Daadkr8 liggen in evidence based marketing en productontwikkeling, met als zwaartepunt de tactische vertaling van strategische doelen en het ontwikkelen en uitvoeren van (marketing)campagnes. Onze nauwe en langdurige samenwerking stelt ons in staat om niet alleen kwalitatief hoogwaardige, maar ook effectieve campagnes te ontwikkelen en uit te voeren. Daarnaast beschikken we onder de gedeelde merknaam Pixelposting over een methode om geproduceerde content voor online middelen te kunnen gebruiken in offline en on-site omgevingen met behulp van een combinatie van beeldschermen en in eigen beheer ontwikkelde hardware en software.

Dion van den Berg
Dion van den Berg
Heb je behoefte aan een goede gesprekspartner op het gebied van strategische en tactische marketingcommunicatie, contentproductie, gitaarmuziek, gegrilde eend, pasta of iets anders leuks? Dan is Dion je man. Neem contact met hem op met de onderstaande knop: