Interactieve narrowcasting – Pixelposting

Home / Nieuws / Interactieve narrowcasting – Pixelposting

Of we nu door de stad lopen, in een hotel zijn, over een beurs wandelen of op bezoek zijn in een ziekenhuis; bijna overal wordt gebruik gemaakt van narrowcasting (digital signage). Deze ‘in-store’ reclame (of informatie) komt je vaak vóór binnenkomst al tegemoet.

Wat ons opviel is dat dergelijke systemen vrijwel altijd alleen gericht zijn op het verzenden van boodschappen. Maar wij willen meer. Wij willen jouw bezoekers voorzien van informatie op maat om ze vervolgens tot actie aanzetten. En het liefst ook nog zonder gedoe.

Interactieve narrowcasting
Samen met #hekje heeft Daadkr8 Marketing Pixelposting ontworpen. Onze pixelposters (grote schermen) tonen korte, kernachtige boodschappen aan al je bezoekers. Iemand die meer wil weten over een bepaald onderwerp, kan zich vervolgens uitgebreid laten informeren via een pixelpamphlet ( een klein, interactief scherm). Onze totaaloplossing voor interactieve narrowcasting voorziet dus ál je bezoekers van de meest actuele informatie, gepresenteerd in een aantrekkelijk en modern jasje.

Voordelig
De aantrekkelijke, doelgerichte en vriendelijk geprijsde content die wij voor je produceren kun je niet alleen via de schermen en tablets, maar ook op je website en social media tonen. De grotere attentiewaarde die dit tot gevolg heeft gaat hand in hand met lagere productiekosten. Je betaalt immers maar één keer voor de productie van media die je op meerdere platformen kunt gebruiken!

Gemakkelijk
Een bijkomend voordeel van het feit dat wij de productie voor je regelen is dat het systeem altijd up to date is en je er zelf geen omkijken naar hebt. Je hebt dus meer tijd over om je te concentreren op je eigen werk.

Vraag een offerte of live-demo aan, en we laten zien hoe interactieve narrowcasting met Pixelposting bij jou aan de muur zou staan.

Dion van den Berg
Dion van den Berg
Heb je behoefte aan een goede gesprekspartner op het gebied van strategische en tactische marketingcommunicatie, contentproductie, gitaarmuziek, gegrilde eend, pasta of iets anders leuks? Dan is Dion je man. Neem contact met hem op met de onderstaande knop: