Even voorstellen: Eline van Lent

Home / Nieuws / Even voorstellen: Eline van Lent

Eline van Lent mag (net als Debora) haar afstudeerstage bij ons lopen. Supergezellig, niet in de laatste plaats omdat ze zo’n beetje onafscheidelijk zijn, die twee. We geven Eline ook even de ruimte om te vertellen wie ze is en wat ze komt onderzoeken:

Hoi!
Leuk dat je meer over mij en mijn onderzoek wil lezen! Mijn naam is Eline van Lent en ik ben sinds februari afstudeerder bij Daadkr8 Marketing. Ik ben student Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik volg er het profiel content design.

Onderzoek naar gebruik van video op social media
Ik onderzoek voor Daadkr8 Marketing de rol die video vaak heeft in online marketingcampagnes, en welke rol deze eigenlijk zou moeten spelen om meer rendement op te leveren. Op dit moment zit ik vol in de onderzoeksfase. Hierin zoek ik bijvoorbeeld uit welke variabelen een video voor social media daadwerkelijk effectief maken en op welke manieren video inzetbaar is. Momenteel ben ik aan het bepalen hoe ik hiervoor tests kan gaan uitzetten om alvast te kijken of onze aannames kloppen.

Fanatiek Instagrammer
In mijn vrije tijd vind ik social media ook erg interessant. Zo beheer ik een Instagram account gericht op make-up en ben ik hard bezig dit account flink te laten groeien. Dit lukt al aardig, daarom gebruik ik het kantoor van Daadkr8 Marketing inmiddels ook als postkantoor, voor alle samples en andere pakketjes die ik hiervoor toegestuurd krijg van cosmeticamerken…

Ik houd jullie op de hoogte over mijn bevindingen en ik geef een gil wanneer de ontwerpfase van start gaat. Ik heb er in ieder geval al veel zin in!

 

Dion van den Berg
Dion van den Berg
Heb je behoefte aan een goede gesprekspartner op het gebied van strategische en tactische marketingcommunicatie, contentproductie, gitaarmuziek, gegrilde eend, pasta of iets anders leuks? Dan is Dion je man. Neem contact met hem op met de onderstaande knop: