Debora Wolffenbuttel verlaat ons nest :-(

Home / Nieuws / Debora Wolffenbuttel verlaat ons nest :-(

Er is een tijd van komen, en helaas ook een tijd van gaan… Afstudeerder Debora Wolffenbuttel heeft ons het afgelopen jaar geweldig vooruit geholpen met het verbeteren van de user experience van onze SaaS-oplossing voor beeldschermcommunicatie ‘pixelposting’, en daarvoor zijn we haar eeuwig dankbaar! We geven haar graag de ruimte voor een inspirerende afscheidsspeech! :-)

Hallo, ik ben Debora! Ken je me nog?
Op 22 april 2017 schreef ik nog een bericht met de titel “Even voorstellen” toen ik net begon met afstuderen bij Daadkr8 Marketing. En nu is het einde dan alweer in zicht. Mijn afstudeerverslag is ingeleverd en de eindpresentatie is gepland. Dit zijn dan toch echt de laatste loodjes voor deze opleiding.

Wat ik heb gedaan
Daadkr8 Marketing heeft mij de mogelijkheid gegeven af te studeren met een ontzettend tof project voor het product Pixelposting, een oplossing waarmee klanten in eigen beheer beeldschermcommunicatie op een efficiënte, professionele en gemakkelijke manier kunnen inzetten. Ik kreeg de uitdaging om de back end van dit systeem een stuk gebruiksvriendelijker te maken. Daarvoor ben ik de afgelopen maanden onder andere bezig geweest met het maken van ‘persona’s’, het ontwikkelen van een customer journey, het schrijven van een productreview en het opzetten van een prototype. Maar ik mocht bijvoorbeeld ook mee naar klanten van Daadkr8 Marketing om daar usability tests af te nemen! Dat was voor mij een hele uitdaging.

Wat Daadkr8 Marketing mij bood
Ik vind het ontzettend leuk om écht met gebruikers te werken. Ik vind het namelijk belangrijk om hun input te gebruiken voor de verbetering van het product. Luisteren naar de klant van de klant is precies het uitgangspunt van Daadkr8 Marketing, dus daar heb ik zeker de ruimte voor gekregen. De begeleiding van Dion van den Berg is ook erg prettig en professioneel. Je hebt meteen door dat hij weet waar hij het over heeft, wat een enorm vertrouwen geeft.

Hoe ik dit ervaren heb
Buiten dat Daadkr8 Marketing een heel leerzaam bedrijf is vol toffe kansen voor afstudeerders, is de sfeer ook erg goed. Ik heb mogen werken in een klein en gemotiveerd team, waardoor er enorme betrokkenheid is geweest voor ‘mijn’ project. Daar werd voor mij de stressvolle periode van het afstuderen een stuk draaglijker van. De gratis lunch is ook mooi meegenomen, haha!

En nu?
Nu mijn afstudeerperiode bij Daadkr8 Marketing bijna voorbij is en ik op het punt sta af te studeren, begint voor mij de spannende tijd van het solliciteren voor een uitdagende baan! Het volwassen leven staat om de hoek en ik begin maar wat graag aan mijn nieuwe carrière. Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Daadkr8 Marketing en kijk dan ook tevreden terug op de afgelopen periode. Ik wil Dion van den Berg ontzettend bedanken voor zijn inzet het afgelopen half jaar, en voor alle hulp, wijsheden en gezelligheid!

 

 

 

Dion van den Berg
Dion van den Berg
Heb je behoefte aan een goede gesprekspartner op het gebied van strategische en tactische marketingcommunicatie, contentproductie, gitaarmuziek, gegrilde eend, pasta of iets anders leuks? Dan is Dion je man. Neem contact met hem op met de onderstaande knop: