IN HET KORT

 

Een marketingbureau met merkbare meerwaarde voor je bedrijf én je klanten.

IN HET KORT

 

Daadkr8 is een marketingbureau met merkbare meerwaarde voor jou én je klanten.

AANGENAAM

Sinds 2007 helpen wij bedrijven zoals het jouwe om hun merk, hun producten of hun diensten beter in de markt te zetten. Dat doen we op heel veel verschillende manieren, simpelweg omdat het ene merk het andere niet is. Zo maken we bijvoorbeeld nieuwe websites, of verbeteren we bestaande websites. Maar we helpen je ook bestaande en potentiële klanten te activeren via social media. Of op straat, of via de brievenbus, of tijdens evenementen. Welke mogelijke route we ook kiezen; jouw doelstelling is zowel het vertrekpunt als de eindbestemming.

AANGENAAM

Sinds 2007 helpen wij bedrijven zoals het jouwe om hun merk, hun producten of hun diensten beter in de markt te zetten. Dat doen we op heel veel verschillende manieren, simpelweg omdat het ene merk het andere niet is. Zo maken we bijvoorbeeld nieuwe websites, of verbeteren we bestaande websites. Maar we helpen je ook bestaande en potentiële klanten te activeren via social media. Of op straat, of in de brievenbus, of tijdens evenementen. Welke mogelijke route we ook kiezen; jouw doelstelling is zowel het vertrekpunt als de eindbestemming.

JIJ (EN JE KLANT) BLIJ, WIJ BLIJ

Samen met jou ontdekken we hoe, waar en wanneer we je klanten het beste warm kunnen laten lopen voor jouw merk. Enerzijds door onze ogen en oren open te houden, anderzijds door veel vragen te stellen. Zo leren we niet alleen jou, maar ook je klant kennen. We houden overigens niet van gokken, dus gebruiken we data om de effectiviteit van onze inspanningen te meten. Zo hoef je geen tijd en geld te verspillen aan oplossingen die niet het gewenste resultaat opleveren.