Daadkr8 Marketing en PAPPENHEIMERS


Sinds 2018 maakt Daadkr8 Marketing onderdeel uit van marketingbureau PAPPENHEIMERS.

PAPPENHEIMERS: SAMEN STAAN WE STERKER

Daadkr8 Marketing en #hekje werken sinds 2013 samen vanuit de coöperatieve gedachte. Dat doen we sinds 2018 onder de naam PAPPENHEIMERS. Onze nauwe en langdurige samenwerking stelt ons in staat om niet alleen kwalitatief hoogwaardige, maar ook effectieve campagnes te ontwikkelen en uit te voeren. Elkaar versterken en aanvullen waar dat kan en tegelijkertijd flexibel blijven waar dat nodig is.

De wortels van Daadkr8 liggen in evidence based marketing en productontwikkeling, met als zwaartepunt de tactische vertaling van strategische doelen en het ontwikkelen en uitvoeren van (marketing)campagnes. #hekje vindt haar oorsprong in de hoek van de middelen, met de nadruk op bewegend beeld, zoals video, animatie en motion graphics.

EEN NO-NONSENSE MARKETINGBUREAU UIT ARNHEM

Sinds 2008 helpen wij bedrijven zoals het jouwe om hun merk, hun producten of hun diensten beter in de markt te zetten. Dat doen we op heel veel verschillende manieren, simpelweg omdat het ene merk het andere niet is. Zo maken we bijvoorbeeld nieuwe websites, of verbeteren we bestaande websites. Maar we helpen je ook bestaande en potentiële klanten te activeren via social media. Of op straat, of via de brievenbus, of tijdens evenementen. Welke mogelijke route we ook kiezen; het doel dat we samen stellen is zowel het vertrekpunt als de eindbestemming.

JIJ (EN JE KLANT) BLIJ, WIJ BLIJ

Samen met jou ontdekken we hoe, waar en wanneer we je klanten het beste warm kunnen laten lopen voor jouw merk. Enerzijds door onze ogen en oren open te houden, anderzijds door veel vragen te stellen. Zo leren we niet alleen jou, maar ook je klant kennen. We houden overigens niet van gokken, dus gebruiken we data om de effectiviteit van onze inspanningen te meten. Zo hoef je geen tijd en geld te verspillen aan oplossingen die niet het gewenste resultaat opleveren.

Benieuwd hoe we je op weg kunnen helpen?


We horen graag waarmee we je van dienst kunnen zijn. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op:

+31 (0) 26 303 38 00

info@daadkr8.nl